Wednesday, July 25, 2007


Skin = Natural Skin F-Evo3 - T80 - (E01 B01 L01) by Distar Wakawaka, Hair = Inerol Hair - Gold Star by Ameshin Yossarian, Outfit = Sweet Lolita - White Rose Outfit by Kru Flan, Accessories = Le Minou Bag - Red N' Black by Redx Bomoya.


Skin = Natural Skin F-Evo3 - T80 - (E01 B01 L02) by Distar Wakawaka, Hair = Iris - Lightblonde by Six Kenedy, Outfit = Sweet Lolita Mina - Pink by Yuriko Muromachi, Shoes = Ugg Boots - Pink by Kenzie Craven.


Skin = Natural Skin FEvo3 - T80 - (E01 B01 L08) by Distar Wakawaka, Hair = Jade - Black/Blone by Kin Keiko, Outfit = Silk Diamond Print Set by Sherry Case, Shoes = Flower Strap Mule - Orange by Luly Lulu, Accessories = Black Belt by = Nylon Pinkny.


Skin = New Aurora Makeup Light Skin, Hair = January - Lightblonde by Six Kennedy, Outfit = Grisette Outfit - Rose by Cj Canot, Shoes = Flower Strap Mule - Silver by Luly Lulu.


Skin = New Aurora Pink Frost, Hair = Japanime - Black by Karina Popinjay. Outfit = Love All Dress - White by Cj Carnot, Shoes = Ring Mule - Black by Luly Lulu, Accessories = Colorable Frames by Nylon Pinkney.


Skin = Miau Haus Chocolate Skin by Posy Trudeau, Hair = Jewel - Black by Sachi Vixen, Gown = Beauty by Babyboo Glitterbuck.


Skin = Miau Haus Toffee Skin by Posy Trudeau, Hair = Joan - Black by Britnee Headelee, Silk = Dresse by Ginny Talamasca (Discontinued).


Skin = Miau Haus Vanilla Skin by Posy Trudeau, Hair = Joely - Chesnut by Six Kennedy, Outfit = Emma - Mauve from TART, Shoes = Fiesta - Black/White by Sylfie Minogue, Accessories = Bead Strands by Nylon Pinkney.


Skin = Nora - Caramel by Sezmra Svarog, Hair = Jojo - SeductionPlum by Six Kennedy, Outfit = Gothic Lolita by Nessinger Loveless, Shoes = Flare - Steel/Black by Sylfie Minogue, Accessories = Mini Robot Neckless by Polyester Patrid.

No comments: